Briller

Om briller

Vi tilbyr et bredt utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser til konkurransedyktige priser

Vi fører et bredt utvalg av brilleinnfatninger, som Ray Ban, Ørgreen, Bellinger, Chloé, Helly Hansen, Maui Jim og Per Spook.

Hos oss finner du alt fra enkle rimelige innfatninger til de mer eksklusive designmodellene.

Klare innendørs – mørke i solen

Fargeskiftende brilleglass er klare innendørs (kun en svak toning) og oppnår raskt en behagelig solbrillefarge utendørs i sollys.
Dette er praktisk for deg som er mye på farten, og ofte veksler mellom ute og innemiljø. Du slipper stadig å skifte fra vanlig brille til solbrille,
eller montere en solforhenger. Alle fargeskiftende glass vi leverer filtrerer bort de skadelige UV-strålene.

Progressive brilleglass

Briller med progressive glass er for mange den beste løsningen ved aldersbetinget langsynthet. En slik brille fungerer godt både på avstand og nært hold.

Brilleglass tilpasset kontor og data

Vi leverer alternative brilleglass for optimal komfort og korrekt ergonomi på mellomavstand og nært, dvs innenfor en avstand på 40 cm og ut til ca 2 meter. Disse betegnes ofte som kontor og dataglass, men kan like gjerne benyttes til andre aktiviteter innenfor samme funksjonsavstand som f.eks matlaging, håndarbeid, snekring, ulike hobbyer, spille et instrument, og lignende.

Linser

Vi fører alle typer kontaktlinser, dagslinser, 2 ukers linser, døgnlinser, fargede linser, toriske (skjeve hornhinner) linser og progressive linser.
For linsebrukere er det viktig med regelmessig kontroll av øyehelse. Hos oss får du kontaktlinser med serviceavtale. Dette gir en ekstra trygghet dersom det skulle oppstå problemer. Følger du våre råd er risikoen for komplikasjoner minimal.

Svaksyntoptikk

I samarbeid med Hjelpemiddelsentralen i Vestre-Viken kan vi utprøve og levere enkle svaksynthjelpemidler.